Potlačená vzpoura (28. 7. 2016)

Potlačená vzpoura (28. 7. 2016)

Deník hvězdné základny Hájenka Černé lesy, hvězdné datum -306426.45719489973:

Po krátké odmlce se opět vracíme zpět do hlubokého vesmíru. Od posledního hlášení se povedlo alespoň částečně opravit loď kosmickou loď posádky vedoucích. Útočníka jsme však zatím stále dopadnou nepodařilo. Během dnešního dopoledne se proto posádky všech našich lodí při běhací hře pokusily dopadnout útočníka, kterým je záhadný doktor Keller.

Vzhlede k dvoudennímu výpadku posádky musely zapnout warpové pohony a jistou část dopoledne věnovat posouváním se z planety na planetu při celotáborové hře.

Odpoledne velitelé lodí museli zažehnat hrozící vzpouru proti mentálnímu cvičení při nesmírně náročné pamatovací hře. Vzpoura byla potlačena a cvičení mozkových závitů proběhlo bez jediné újmy.

Další zprávy z kosmu očekávejte opět zítra.

Velkou část dnešního odpoledne jsme věnovali práci v odborných skupinách, neboť v minulých dvou dnech jsme odborné skupiny z nedostatku času a také z důvodu náročného programu vynechávali.

Dnes nám počasí nepřeje, takže večer trávíme s nejrůznějšími hrami.

Na závěr se dnes ještě musíme mimořádně zmínit o našem táborníkovi Danovi, který si dnes z tábořiště na dopoledne odskočil (tedy pochopitelně se svými rodiči), aby mohl složit zkoušky pro držení Omezeného průkazu radiotelefonisty letecké pohyblivé služby. Dan test splnil na 100 %. Danovi moc gratulujeme!

 

Dnešní jídelníček:

  • snídaně: rohlík, sýrová pomazánka, čaj
  • svačina: ovoce
  • oběd: hrachová polévka, buchtičky s krémem
  • svačina: chléb, máslo, salám
  • večeře: sekaná pečeně, brambor, zeleninový salát