Odjezdové instrukce 2024

Odjezdové instrukce 2024

Do začátku jednadvacátého ročníku Astronomického tábora už zbývá méně než měsíc! Než ale vyrazíte, prosíme Vás o přečtení odjezdových instrukcí a dalších informací níže.

Odjezdové instrukce

Odjezdové instrukce v úplném znění a formulář prohlášení o bezinfekčnosti naleznete zde.

Doprava

Po vyplnění přihlášky jste obdrželi unikátní identifikátor, sloužící k ověření stavu přihlášky zde. Prosíme, zkontrolujte, zda je na vašem řádku správný způsob dopravy. Veškeré info k dopravě autem naleznete zde, prosíme o jeho přečtení.

Prohlášení rodičů / zákonných zástupců – tzv. bezinfekčnost:

Tento formulář (viz. Informace pro účastníky) musíte odevzdat při nástupu dítěte na tábor. Nezasílejte nám jej. Formulář musí být vyplněn v den začátku tábora (u Vašeho podpisu vždy musí být uvedeno datum 14. 7. 2024). Bez pravdivě vyplněného prohlášení není možné dítě vzít na tábor. 

Zpravodajství

I letos pro vás budeme psát táborový blog, ke kterému vždy připojíme pár fotek. Blog bude zveřejňován s denním zpožděním, tedy příspěvek za každý den tábora vyjde někdy v průběhu dne následujícího. Vzhledem k nabitému programu nejsme schopni přesně říci čas zveřejnění příspěvku a omlouváme se, pokud se někdy více opozodíme.
Dále nás můžete sledovat na sociálních sítích:

Facebook
Instagram

Děkujeme za váš čas a důvěru a těšíme se na společně strávený další ročník! 😊